4 dagen Oud en Nieuw - Vier de jaarwisseling in prachtig landhotel in Bad Bentheim

Bij dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement in Bad Bentheim is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een late check out op nieuwjaarsdag
  • 2x Een culinair 3-gangen menu
  • 1x Een 7-Gangen galamenu op 31 december

Prijs: € 350 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement in Bad Bentheim is geldig met aankomst 29 december 2022 en vertrek op 1 januari 2023.

4 dagen Oud en Nieuw in een prachtig landhotel in Bad Bentheim

  Oud en Nieuw vieren in Duitsland samen met uw familie of vrienden. Een prachtige omgeving, net over de grens bij Enschede, waar u ook een heerlijke wandeling kunt maken. Geniet van een uitgebreid ontbijt iedere morgen en ga met een gevulde maag op pad. Laat u in de avond verrassen door heerlijke diners en op oudjaarsavond een heerlijk diner bestaande uit 7 gangen waarbij u uitzicht heeft over de prachtige vallei.

Het prachtige Bad Bentheim

  Bad Bentheim, net over de grens bij Duitsland, is een prachtige plaats met veel natuurlijke omgeving. Rondom het hotel is veel te beleven, zowel voor jong en oud. Bent u een cultuurliefhebber, een stadsreizigers of geniet u liever van de prachtige natuur? Dan past dit 4-daagse Oud en Nieuw arrangement volledig bij uw wensen!

De faciliteiten van het hotel

Het hotel beschikt over 25 moderne tweepersoonskamers die stijlvol zijn ingericht en zijn uitgerust met een tv en douche. Het vakantiegevoel begint al bij aankomst, want het hotel is gelegen direct aan het Bentheimer Woud. Kom hier volledig tot rust en laat u meteen thuis voelen.

Bij het restaurant staat kwaliteit en smaak hoog in het vaandel. De menukaart presenteert smaakvolle combinaties van tradionele en regionale producten uit de moderne keuken. Er wordt veel waarde gehecht aan regionale en hoogwaardige producten van regionale leveranciers. De vleesgerechten op de kaart bestaan uit het beste biologische vlees van de boerenslager uit de buurt. Het keukenteam wilt u altijd verwennen met de nieuwe gerechten uit de verse en seizoensgebonden keuken.

Parkeerplaatsen zijn direct gelegen naast het hotel en ook is in het hotel een lift aanwezig.

Onze partner